Kapcsolat Kapcsolat
Close

Kapcsolatfelvétel

Észrevételed, kérdésed, javaslatod lenne? Küldd el nekünk!

PMO működésfejlesztés – a projektiroda vezető és a tanácsadó szemével

Az előadás rövid tartalmi összefoglalója:

  • Ebben a rendhagyó előadásban az előadók arra vállalkoznak, hogy egy PMO működésfejlesztési projekt tapasztalatait esettanulmányként egyszerre különböző szemszögekből mutassák be.
  • Mivel a múlt évben végrehajtott PMO megújítás egy tanácsadó cég bevonásával zajlott le, így bemutatásra kerülnek mind a megrendelő oldali tapasztalatok, mind pedig a külső szakértő meglátásai.
  • Az előadásban megvizsgálják, milyen tipikus nehézségekkel néznek szembe a projektirodán dolgozó kollégák; milyen eszközök állnak a vezetőség rendelkezésére, hogy a projektvezetés hatékonyságát javítsák.
  • Bemutatják a projektiroda érettségi modelljét, hogyan tud a szervezet egy magasabb érettségi szintre lépni, és áttekintik, hogyan tudja ezt támogatni a velük szorosan együttműködő Igénymenedzsment és fejlesztési folyamat.
  • Végül arra is kitérnek, hogy milyen eredményeket tudott felmutatni a működésfejlesztési projekt, és mik a legaktuálisabb kihívások, amikkel tovább javítható a projektmenedzsment, illetve a teljes szervezet hatékonysága.

Prezentáció

letöltöm
KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

Most pont nincs aktuális PMO Klub, de hamarosan lesz és akkor nézz vissza hozzánk!

Addig is iratozz fel a hírlevelünkre és lépj be a Linkedin PMO Klub csoportba, hogy az elsők között értesülj a következő PMO Klubról!

Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató