Kapcsolat Kapcsolat
Close

Kapcsolatfelvétel

Észrevételed, kérdésed, javaslatod lenne? Küldd el nekünk!

Erőforrás menedzsment kihívásai és támogatása – SAP

A komplex projektek kivitelezésében számos külsős munkavállaló, szakértő, konzulens vesz részt. Minden projektben kihívást jelent a külsős munkavállalók megfelelő nyomon követése, illetve a szolgáltatások elszámolása. Ki, mikor, hol, mennyi munkát végez/végzett? Milyen objektumokhoz, milyen rendszerekhez fér hozzá, ill. milyen eszközöket bocsátottunk a rendelkezésére? Jelent-e biztonsági kockázatot? Rendelkezik-e a munka elvégzéséhez szükséges minősítésekkel? Ha igen, ezek meddig érvényesek? Ezekre és hasonló kérdésekre segítenek választ adni az új Vendor Management System (VMS) rendszerek. Ezek közül is kiemelkedik a piacvezető SAP FieldGlass megoldás, amely az összes fenti kihívásban – és még sok másban is – segítséget tud nyújtani a projekt, illetve program menedzserek számára.

Program

  1. Köszöntő: Vikár András – SAP Hungary, Operációs Igazgató; Dr. Sándor Zoltán – Profexec, Ügyvezető
  1. Erőforrás menedzsment folyamatok támogatása Bárány Zsolt –  SAP Hungary, Üzetágvezető – Beszerzési Megoldások
  1. SAP Fieldglass megoldás ismertetése a PMO szemszögéből (angol nyelvű előadás) Brian Rygaard – SAP, Senior solution advisor
  1. Q&A + Networking

Prezentáció

letöltöm
KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

Most pont nincs aktuális PMO Klub, de hamarosan lesz és akkor nézz vissza hozzánk!

Addig is iratozz fel a hírlevelünkre és lépj be a Linkedin PMO Klub csoportba, hogy az elsők között értesülj a következő PMO Klubról!

Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató