Agilis transzformációk, Agilis projektek: Hogyan lesz ebből valódi érték és nem csak divatos szlogen?

A mindennapokban egyre inkább érezzük, hogy egy rendkívül összetett és gyorsan változó világban élünk. A globalizációs folyamatok és napjaink történései rövid idő alatt milliárdok életét és teljes iparágakat változtattak meg gyökeresen. Ilyen helyzetekben elengedhetetlen, hogy rendelkezésünkre álljon egy olyan szemléletmód, ami segít a változások rugalmas kezelésében, s ezen körülmények között is a legtöbb érték létrehozásában.

Magyarországon az elmúlt években sorra indultak a nagyvállalati agilis transzformációk. Először jellemzően a szoftverfejlesztő csapatoknál, később már a több ezer főt foglalkoztató szervezeteknél, valamint a pénzügyi, HR és egyéb területeket is bevonva. Esettanulmányokon keresztül megnézzük, hogy milyen főbb agilis szervezetfejlesztési stratégiákat láthatunk a magyar piacon.

Egy agilis környezetben a projektmenedzserek szerepe is megváltozik: még inkább felértékelődik az átlátható kommunikáció, a stratégiai szemlélet és az önszerveződő-keresztfunkcionális csapatokkal való együttműködés készsége. Az előadásban a projektmenedzserek által is hasznosítható példákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan lehet az agilis szemléletet sikeresen a gyakorlatba ültetni, s ezáltal a gyors és komplex változásokat is sikerrel kezelni.

Prezentáció

letöltöm
KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

Most pont nincs aktuális PMO Klub, de hamarosan lesz és akkor nézz vissza hozzánk!

Addig is iratozz fel a hírlevelünkre és lépj be a Linkedin PMO Klub csoportba, hogy az elsők között értesülj a következő PMO Klubról!

Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató